De Kaart

logo

Voorgerechten

  • Huisgemaakte kaaskroketten met een frivool slaatje

    14 / 21 
  • Huisgemaakte kroketten van Nieuwpoortse garnalen met een frivool slaatje

    16 / 24
  • Tomaat met handgepelde Nieuwpoortse garnalen

    18 / 26
  • Gepocheerd hoeve-ei met handgepelde Nieuwpoortse garnalen, groentestoemp en Hollandse saus

    18 / 26
  • Gebakken ganzenlever met compote van groene tomaten en gember

    18 / 26
  • Gebakken jakobsnootjes met asperges en doperwten

    18 / 26
  • Halve kreeft op z’n mooist (koud)

    23

 

Zeevruchten

  • Oesters 6-9-12-15 zeeuwse creuse nr 2

    12  / 18  / 24  / 30 
  • 6 warme oesters Fine Champagne met preifondue

    18

Soepen

  • Romig saffraansoepje met mosselen en garnalen

    8
  • Schaaldierenbisque geparfumeerd met Armagnac

    8

Oesters

  • Holle Zeeuwse oesters (creuse) n°2 ( 6 / 9 / 12 / 15 )

    12 / 18 / 24 / 30

Hoofdgerechten - Vis

  • Kabeljauwhaasje met grijze garnalen, groentestoemp en wittewijnsaus

    26*
  • Zeeduivel met fijne groenten, ratte du touquet

    29
  • Gestoomde tarbot met groenteboeket, wittewijnsaus en linguini

    36
  • Gebakken zeetong met frietjes, fris slaatje en tartaarsaus

    34*
  • Assortiment van Noordzeevis met Choronsaus en verse frietjes

    32
  • Risotto met tarbot en kreeft, fijne groenten

    38
  • Op de graat gebakken tarbot, dijonnaise, gegrilde grenaille-aardappelen en salade

    45
  • In de oven gebraden sneeuwkrab met kruidenboter, linguini

    32
  • In de oven gebraden kreeft met kruidenboter, saffraanrijst

    46
  • Kreeft in eigen nat, fijne groenten en peterselie-aardappelen

    46
  • Hele kreeft op z’n mooist (koud)

    46
  • Bouillabaisse van Noordzeevis (hoofdgerecht) bistro / royale (halve kreeft)

    26 / 38

* ook beschikbaar in kinderportie

Hoofdgerechten - Vlees

  • Ierse rib-eye met béarnaise, gemengde sla en frietjes

    28*
  • Runderhaas met pepersaus, gemengde sla en frietjes

    28*
  • Lamskroontje met wintergroenten en gegrilde aardappelen

    28
  • Extra portie frietjes, rijst, pasta, saus, …

    2,5

* ook beschikbaar in kinderportie

verlof

Jaarlijks verlof

Vanaf zondagavond 17 juni t.e.m. donderdag 28 juni

Open

Open

Woensdag tot zondag
12u – 14u & 18u – 21u

Reservering

Reserveer

op 058/24 14 84

of online hier