De Kaart

logo

Voorgerechten

  • Huisgemaakte kaaskroketten met een frivool slaatje

    12 / 18 
  • Huisgemaakte kroketten van Nieuwpoortse garnalen met een frivool slaatje

    14 / 21
  • Tomaat met handgepelde Nieuwpoortse garnalen

    16 / 24
  • Gepocheerd hoeve-ei met handgepelde Nieuwpoortse garnalen, groentestoemp en Hollandse saus

    16 / 24
  • Gebakken ganzenlever met geglaceerde appel

    18 / 26
  • Gebakken jakobsnootjes met bloemkool en peterseliecoulis

    18 / 26
  • Halve kreeft op z’n mooist (koud)

    25

 

Zeevruchten

  • Oesters 6-9-12-15 zeeuwse creuse nr 2

    12  / 18  / 24  / 30 
  • 6 warme oesters Fine Champagne met preifondue

    18

Soepen

  • Romig saffraansoepje met mosselen en garnalen

    8
  • Schaaldierenbisque geparfumeerd met Armagnac

    8

Oesters

  • Holle Zeeuwse oesters (creuse) n°2 ( 6 / 9 / 12 / 15 )

    12 / 18 / 24 / 30

Hoofdgerechten - Vis

  • Kabeljauwhaasje met grijze garnalen, spinaziepuree en wittewijnsaus

    26*
  • Mooie meid, groenekruidennage en natuuraardappelen

    26
  • Gestoomde tarbot met bloemkool, fijne groenten en natuuraardappelen

    36
  • Gebakken zeetong met frietjes, fris slaatje en tartaarsaus

    34*
  • Assortiment van Noordzeevis met Choronsaus en verse frietjes

    32
  • Risotto met tarbot en kreeft, fijne groenten

    38
  • Op de graat gebakken tarbot, dijonnaise, gegrilde grenaille-aardappelen en salade

    45
  • In de oven gebraden sneeuwkrab met kruidenboter, linguini

    32
  • In de oven gebraden kreeft met kruidenboter, saffraanrijst

    50
  • Kreeft in eigen nat, fijne groenten en peterselie-aardappelen

    50
  • Hele kreeft op z’n mooist (koud)

    50
  • Bouillabaisse van Noordzeevis (hoofdgerecht) bistro / royale (halve kreeft)

    26 / 38

* ook beschikbaar in kinderportie

Hoofdgerechten - Vlees

  • Ierse rib-eye met béarnaise, gemengde sla en frietjes

    28*
  • Runderhaas met pepersaus, gemengde sla en frietjes

    28*
  • Lamskroontje, bloemkool, najaarsgroenten en gegrilde aardappelen

    28
  • Extra portie frietjes, rijst, pasta, saus, …

    2,5

* ook beschikbaar in kinderportie

Open

Open

Woensdag tot zondag
12u – 14u & 18u – 21u

Reservering

Reserveer telefonisch

op 058/24 14 84
tot binnenkort !

Menus

Maandmenu

Onze maandelijks wisselende suggestiemenu is een aanrader, drie gangen aan 38 euro.

Lees Meer ...