Menu's

logo

  • Afhaalgerechten/traiteur

    Afhaalkaart en menu

    Kerstavond en oudjaar

    Amuses

    Assortiment van 5 hapjes per persoon    12 euro

    3 koude en 2 warme

    Garnaalkroketten                                       3euro/stuk

    Kaaskroketten                                             2euro/stuk

    Warme oesters ‘fine champagne’             3euro/stuk

    Schaaldierenbisque                                                10euro/liter

    Bouillabaisse met Noordzeevis,

    toastjes met kaas en rouille                       15euro

    Met halve kreeft                                          25euro

    Kreeft Belle vue -sla- ei – tomaat              30 euro

    Kreeft met kruidenboter – linguini                      30 euro

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Keuzemenu  50 euro

    Terrine van ganzenlever – chutney van vijgen en appel – brioche

    Of

    Carpaccio van jakobsnootjes met knolseldercrème en truffelolie

    ---

    Tarbot met fijne groenten, beukenzwam en saffraansaus

    Of

    Halve kreeft met kruidenboter

    ---

    Hertenkalfnootjes met rode kool – butternutcrème – gevulde aardappel

    Of

    Fazant ‘fine champagne’ – witloof – champignons – knolselderpuree

    ---

    Gepocheerde peer – chocoladeflan met speculoos – vanilleijs

    Of

    Verloren brood – catalaanse room – speculoosijs

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Al onze gerechten worden meegeleverd in aangepaste alu- of pvcschaaltjes afhankelijk van de opwarmmethode in de oven of microgolfoven.

    Opwarminstructies worden meegeleverd bij afhaling.

    Gelieve 2 dagen op voorhand uw bestelling door te geven.

    Alle gerechten dienen betaald te worden bij afhaling.

    De afhaling gebeurt tussen 10u en 12u of 16u en 18u.

    Bestellen via 058 24 14 84 of mail uw bestelling door naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

  • Lunchmenu

    1 glas wijn / 1 verre de vin

    Vis
    elke dag een andere verse vis volgens dagaanbod

    ---
    Koffie of duo ijs

    21 Euro

  • Suggestiemenu

     

    Blauwe leng met amandelkorst, schorseneren, coulis van Roscoffui met balsamico

    ---

    Zacht gegaarde fazant, cannelloni van boschampignons en groene kool, parmentier van de boutjes met knolselder

    ---

    Gepocheerde Doyennépeer, chocoladeflan met speculoos 

     

     

    38 euro

  • Kerstmenu 25 december

    Amuses

    ---

    Lauw slaatje van jakobsnootjes, avocado citrusvinaigrette

    ---

    Heldere ossenstaartbouillon met rode biet en zure room

    ---

    Zeebaars met risotto, kokkels en paprika

    ---

    Gebraden patrijs met ganzenlever, aardpeercrème en Parijse aardappelen

    ---

    Verfijnd perentaartje met amandelcrème en pruimenijs

    Menu 75 euro

    Menu all-in 105

    (champagne, passende wijnen, water, koffie)

    RESERVATIES ZIJN ENKEL GELDIG NA

    EEN VOORSCHOT VAN 50 EURO PER PERSOON

  • Oudejaarsavond menu 31 december

     

    Wij zijn reeds volzet met oudjaar.

    Wij verwijzen u graag door naar Stephaan Ghys / Laurestes 058 23 60 62 Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..

     

    Amuses

    ---

    Marbré van ganzenlever en peperkoek, gekonfijte appel en Luikse stroop

    ---

    Gebakken jakobsnoot en gelakeerd buikspek, aardpeercrème en zwarte quinoa

    ---

    Langoustine à la plancha met groene curry, pompoen en linzen

    ---

    Gegrilde tarbot met oesterbearnaise, krokante wintersalade zoetzuur

    ---

    Reefilet met boschampignons, schorseneren en paillasonaardappel

    ---

    Bombe van chocolade en cassis,

    Doyennépeer en amandelijs

    Menu 85euro

    Menu all-in 125

    (champagne, passende wijnen, water, koffie)

    RESERVATIES ZIJN ENKEL GELDIG NA

    EEN VOORSCHOT VAN 50 EURO PER PERSOON

  • Nieuwjaarsmenu 1 januari

    Amuses

    ---

    Marbré van ganzenlever en peperkoek, gekonfijte appel en Luikse stroop

    ---

    Gebakken jakobsnoot en gelakeerd buikspek, aardpeercrème en zwarte quinoa

    ---

    Gegrilde tarbot met oesterbearnaise, krokante wintersalade zoetzuur

    ---

    Reefilet met boschampignons, schorseneren en paillasonaardappel

    ---

    Geglaceerde vijgen en mandarijnen, portocoulis en sorbet van stoofpeer

    Menu 75 euro

    Menu all-in 105

    (champagne, passende wijnen, water, koffie)

    RESERVATIES ZIJN ENKEL GELDIG NA

    EEN VOORSCHOT VAN 50 EURO PER PERSOON

Open

Open

Woensdag tot zondag
12u – 14u & 18u – 21u

Reservering

Reserveer telefonisch

op 058/24 14 84
tot binnenkort !

Menus

Maandmenu

Onze maandelijks wisselende suggestiemenu is een aanrader, drie gangen aan 38 euro.

Lees Meer ...