Menu's

logo

  • Lunchmenu

    1 glas wijn / 1 verre de vin

    Vis
    elke dag een andere verse vis volgens dagaanbod

    ---
    Koffie of duo ijs

    21 Euro

  • Suggestiemenu

     

     

    Schelvishaasje met prei en Zeeuwse mosselen

    Zachtgegaarde fazant met witloof, knolselder en parmentier van de boutjes

    Verloren brood met ijs van rum en rozijnen

    38 euro

  • Kerstmenu 25 december

    Amuses

    ---

    Marbré van ganzenlever, speculoos en remoulade van knolselder

    ---

    Consommé van langoustines, jakobsnootjes, beukenzwam en algen

    ---

    Gegrilde tarbot, witloofrisotto, vongolé en schaaldierensabayon

    ---

    Gebraden patrijs, aardpeercrème, boerenkool en champignonaardappel

    ---

    Geglaceerde vijgen en appels, vanilleflan en krieksorbet

    Menu 75 euro

    Menu all-in 105 euro

    (champagne, passende wijnen, water en koffie)

    RESERVATIES ZIJN ENKEL GELDIG NA VOORSCHOT VAN 75 EURO PER PERSOON

    BE 81 1430 8467 3324

    met vermelding van naam, aantal personen en datum reservatie

  • Oudejaarsavond menu 31 december

     

    Oudejaarsavond 31 december 2018

    Wij starten de avond om 19U30

     

    Amuses

    ---

    Céviche hamachi, king krab, avocado, rammenas en tempura oester

    ---

    Langoustine en gekonfijte raap, gelakt buikspek en griekse yoghurt met koriander

    ---

    Gebakken jakobsnoot en krokante varkenspoot, velouté van knolselder, kastanje en truffel

    ---

    Wilde zeebaars, crème peterseliewortel, paksoi, waterkers en schelpjes

    ---

    Hertenkalfkroon met rode kool, schorseneren en aardappellasagne

    ---

    Gepocheerde Doyennépeer, brownie en peperkoekroomijs

    Menu all-in 135 euro

    (champagne, wijnen, water en koffie of alcoholvrije dranken)

    RESERVATIES ZIJN ENKEL GELDIG NA VOORSCHOT VAN 135 EURO PER PERSOON

    BE 81 1430 8467 3324

    met vermelding van naam, aantal personen en datum reservatie

     

    Voor groepen met kinderen verwijzen wij u graag door naar feestzaal 't Vissertje, Ijzer 5 te Nieuwpoort.

    Voor reservatie: Stefaan Ghys 058 23 60 62 / Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

  • Nieuwjaarsmenu 1 januari

    Nieuwjaarsdag 1 januari 2018

    Amuses

    ---

    Marbré van ganzenlever, chutney van vijgen en appel

    ---

    Gebakken jakobsnoot en krokante varkenspoot, velouté van knolselder, kastanje en truffel

    ---

    Gegrilde tarbot, risotto met groene kruiden, handepelde garnalen

    ---

    Hertenkalfkroon met rode kool, schorseneren en aardappellasagne

    ---

    Gebakken ananas met kokosijs, bombe met rode vruchten en chocolade

    Menu 75 euro

    Menu all-in 105 euro

    (champagne, passende wijnen, water en koffie)

    RESERVATIES ZIJN ENKEL GELDIG NA VOORSCHOT VAN 75 EURO PER PERSOON

    BE 81 1430 8467 3324

    met vermelding van naam, aantal personen en datum reservatie

verlof

Jaarlijks verlof

Vanaf zondagavond 27 januari t.e.m. donderdag 7 februari

Open

Open

Woensdag tot zondag
12u – 14u & 18u – 21u
Tussen kerst en nieuwjaar zijn wij doorlopend open

Reservering

Reserveer

op 058/24 14 84

of online hier