De Kaart

logo

Voorgerechten

  • Huisgemaakte kaaskroketten met een frivool slaatje

    14 / 21 
  • Huisgemaakte kroketten van Nieuwpoortse garnalen met een frivool slaatje

    16 / 24
  • Tomaat met handgepelde Nieuwpoortse garnalen

    18 / 26
  • Gepocheerd hoeve-ei met handgepelde Nieuwpoortse garnalen, groenekruidenpuree en Hollandse saus

    18 / 26
  • Gebakken ganzenlever met geglaceerde wortelen en zilverui

    19 / 28
  • Gebakken jakobsnootjes met groene curry en jonge bloemkool

    18 / 26
  • Halve kreeft op z’n mooist (koud)

    23

 

Soepen

  • Romig saffraansoepje met mosselen en garnalen

    12
  • Schaaldierenbisque geparfumeerd met Armagnac

    12

Oesters

  • Holle Zeeuwse oesters (creuse) n°2 ( 6 / 9  )

    15 / 22,5 
  • 6 warme oesters 'fine champagne'
    21 

Hoofdgerechten - Vis

  • Kabeljauwhaasje met handgepelde Nieuwpoortse garnalen, groentepuree en wittewijnsaus,

    28*
  • Lijngevangen zeebaars, risotto met asperges en kropsla, saus met groene kruiden

    30
  • Gestoomde tarbot met seizoensgroenten, wittewijnsaus en Ratte du Touquet
    36

  • Gebakken zeetong met frietjes, fris slaatje en tartaarsaus

    34*
  • Assortiment van Noordzeevis met Choronsaus en verse frietjes

    32
  • Risotto met tarbot en kreeft, fijne groenten

    38
  • Tarbot op de graat gegaard met dijonnaise, fris slaatje en gegrilde aardappelen

    46
  • In de oven gebraden sneeuwkrab met kruidenboter, linguini

    36
  • In de oven gebraden kreeft met kruidenboter, saffraanrijst

    46
  • Kreeft in eigen nat, fijne groenten en peterselie-aardappelen

    46
  • Hele kreeft op z’n mooist (koud)

    46
  • Bouillabaisse van Noordzeevis (hoofdgerecht) bistro / royale (halve kreeft)

    28 / 38

* ook beschikbaar in kinderportie

Hoofdgerechten - Vlees

  • Ierse rib-eye met béarnaise, gemengde sla en frietjes

    28*
  • Runderhaas met pepersaus, gemengde sla en frietjes

    28*
  • Lamsfilet met erwtenmousseline, seizoensgroenten en gegrilde aardappelen

    32
  • Extra portie frietjes, rijst, pasta, saus, …

    3

* ook beschikbaar in kinderportie

Open

Open

Woensdag tot zondag
12h-14h & 18h-21h
In de paasvakantie ook open op dinsdag en Paasmaandag!

Reservering

Reserveer

op 058/24 14 84

of online hier

Menus

Maandmenu

Onze maandelijks wisselende suggestiemenu is een aanrader, drie gangen aan 38 euro.

Lees Meer ...