De Kaart

logo

Voorgerechten

  • Huisgemaakte kaaskroketten met een frivool slaatje

    14 / 21 
  • Huisgemaakte kroketten van Nieuwpoortse garnalen met een frivool slaatje

    16 / 24
  • Tomaat met handgepelde Nieuwpoortse garnalen

    18 / 26
  • Salade van Coeur-de-boeuf tomaat, burrata en groenekruidenvinaigrette

    16 / 24
  • Sashimi van jakobsnootjes, mousse van gerookte paling en meloen

    18 / 26
  • Gebakken jakobsnootjes met taboulé, salsa met rode paprika

    18 / 26
  • Gepocheerd hoeve-ei met handgepelde Nieuwpoortse garnalen, groenekruidenpuree en Hollandse saus

    18 / 26
  • Halve kreeft op z’n mooist (koud)

    23

 

Zeevruchten

 

  • zeevruchtenschotel bistro / royale (+halve kreeft) vanaf 2p

    43/55pp

Soepen

  • Romig saffraansoepje met mosselen en garnalen

    12
  • Schaaldierenbisque geparfumeerd met Armagnac

    12

Oesters

  • Holle Franse 'fines de claire' oesters (creuse) n°2 ( 6 / 9  )

    15 / 22,5 

Hoofdgerechten - Vis

  • Kabeljauwhaasje met handgepelde Nieuwpoortse garnalen, spinaziepuree en wittewijnsaus,

    28*
  • Lijngevangen zeebaars met venkel, bomba-rijst met chorizo

    30
  • Gestoomde tarbot met spinazie, artisjok, wittewijnsaus en Ratte du Touquet

    36
  • Gebakken zeetong met frietjes, fris slaatje en tartaarsaus

    34*
  • Assortiment van Noordzeevis met Choronsaus en verse frietjes

    32
  • Navarin met tarbot en kreeft, fijne groenten en linguini

    38
  • Tarbot op de graat gegaard met dijonnaise, fris slaatje en gegrilde aardappelen

    46
  • In de oven gebraden sneeuwkrab met kruidenboter, linguini

    38
  • In de oven gebraden kreeft met kruidenboter, saffraanrijst

    46
  • Kreeft in eigen nat, fijne groenten en peterselie-aardappelen

    46
  • Hele kreeft op z’n mooist (koud)

    46
  • Bouillabaisse van Noordzeevis (hoofdgerecht) bistro / royale (halve kreeft)

    28 / 38

* ook beschikbaar in kinderportie

Hoofdgerechten - Vlees

  • Ierse rib-eye met béarnaise, gemengde sla en frietjes

    28*
  • Runderhaas met pepersaus, gemengde sla en frietjes

    28*
  • Lamsfilet met sofrito van ui, tomaat en paprika, groene groenten en Ratte du Touquet

    32
  • Extra portie frietjes, rijst, pasta, saus, …

    3

* ook beschikbaar in kinderportie

verlof

Jaarlijks verlof

Vanaf zondagavond 29 september t.e.m. donderdag 10 oktober

Open

Open

Dinsdag tot zondag
12h-14h & 18h-21h

Reservering

Reserveer

op 058/24 14 84

of online hier