Menu's

  • Kerstavondmenu 24 december 2021

    Amuses

    &&&

    Marbré van ganzenlever en gerookte paling, krokant slaatje met radijs

    &&&

    Gegrilde tarbot, risotto met champigons en kokkels

    &&&

    Hertenkalffilet met wildemanpeertje, rode kool, grondwitloof en knolselderpuree

    &&&

    Crèpe Suzette met vanille-ijs

    Menu 65 euro

    (passende wijnen, water en koffie + 25 euro)

  • Kerstmenu 25 december

    Kerstdagmiddag 25 december 2021

    Amuses

    ---

    Cannelloni van Noordzeekrab met avocado, radijs en crème van zee-egel

    ---

    Nage van zeetong en zeevruchten, venkel, tomaat en groene kruiden 

    ---

    Lijngevangen zeebaars met pompoenrisotto, witloof en gerookte ham

    ---

     Zachtgegaarde fazant met truffel en ganzenlever ‘Souvaroff’, parmentier van de boutjes

    ---

    Verloren brood met speculoosijs en geglaceerde vijgen en appelen

    Menu 75 euro

    Menu all-in 105 euro

    (champagne, passende wijnen, water en koffie)

    RESERVATIES ZIJN ENKEL GELDIG NA VOORSCHOT VAN 75 EURO PER PERSOON

    IBAN: BE81 1430 8467 3324

  • Oudejaarsavond menu 31 december

     

    Oudejaarsavond 31 december 2021

    Wij starten de avond om 19U30

    Amuses

    ---

    Marbré van ganzenlever en gerookte paling, krokant slaatje met radijs

    ---

    Sint-jakobsnoot met schorseneren, pakketje van varkenspoot en warmoes

    ---

    Consommé van schaaldieren, open ravioli van koolraap met Noordzeekrab

    ---

    Gegrilde tarbot met gesmoord grondwitloof, oesterbéarnaise

    ---

    Hertenkalffilet met butternut, boschampignons en truffelaardappel

    ---

    Parfait van witte chocolade en braambes, geglaceerde banaan met speculoos en sorbet van stoofpeer

    ---

    koffie en versnaperingen

    Menu all-in 150 euro pp

    (champagne, wijnen, water en koffie of alcoholvrije dranken)

    RESERVATIES ZIJN ENKEL GELDIG NA VOORSCHOT VAN 150 EURO PER PERSOON

    BE 81 1430 8467 3324

    met vermelding van naam, aantal personen en datum reservatie

     

    Voor groepen met kinderen verwijzen wij u graag door naar feestzaal 't Vissertje, Ijzer 5 te Nieuwpoort.

    Voor reservatie: Stefaan Ghys 058 23 60 62 / Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

  • Nieuwjaarsmenu 1 januari

    Nieuwjaarsmenu 1 januari

    Nieuwjaarsdag 1 januari 2022

    Amuses

    ---

    Marbré van ganzenlever en gerookte paling, krokant slaatje met radijs

    ---

    Consommé van schaaldieren, open ravioli van koolraap met Noordzeekrab

    ---

    Gegrilde tarbot met gesmoord grondwitloof, oesterbéarnaise

    ---

    Hertenkalffilet met butternut, boschampignons en truffelaardappel

    ---

    Parfait van witte chocolade en braambes, geglaceerde banaan met speculoos en sorbet van stoofpeer

    Menu 75 euro

    Menu all-in 105 euro

    (champagne, passende wijnen, water en koffie)

    RESERVATIES ZIJN ENKEL GELDIG NA VOORSCHOT VAN 75 EURO PER PERSOON

    BE 81 1430 8467 3324

    met vermelding van naam, aantal personen en datum reservatie

  • Suggestiemenu

    Keuzemenu

    Gepocheerd hoeve-ei met handgepelde Nieuwpoortse garnalen, hollandaise en stoemp met boerenkool

    of

    Gelakt buikspek met Mexican Hot Chocolate kruiden, spitskoolsalade

    &&&

    Zeeduivel met tajine van wintergroenten en linguini

    of

    Zachtgegaarde fazant met aardpeermousseline, kool en champignons, paillasson-aardappel

    &&&

    Clafoutis van peer met speculoosijs

    49 euro pp

    (passende wijnen, water en koffie + 20 euro)

    De menu's worden geserveerd voor de volledige tafel.

    Gerechten apart verkrijgbaar

  • Lunchmenu

    1 glas wijn / 1 verre de vin

    Hoofdgerecht vis
    elke dag een andere verse vis volgens dagaanbod

    --

    Koffie of duo ijs

     

    25 Euro p.p.

  • Afhaalkaart en menu kerstavond en oudjaarsavond

    Afhaalkaart en menu kerstavond en oudjaarsavond

    AU BISTRO   KAAI 23        NIEUWPOORT

    Afhaalkaart en menu

    Kerstavond en oudjaar

    Garnaalkroketten                      4 euro/stuk

    Kaaskroketten                      2 euro/stuk

    6 warme oesters ‘fine champagne’              18 euro

    6 koude oesters  'OISRI'                18 euro

    Schaaldierenbisque              10 euro/liter

    Bouillabaisse van Noordzeevis,toastjes met kaas en rouille          25 euro
    met halve kreeft    +20 euro

    Kreeft Belle vue 650g+                    45 euro

    Gebakken kreeft met kruidenboter en linguini          45 euro

    Sneeuwkrab met kruidenboter en linguini                 45 euro

    Zeevruchtenschotel ‘Royale’ (kreeft, krab, oesters, langoustines, roze garnalen, scheermessen, wulken, tomaat garnaal,...)                        55 euro pp

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Keuzemenu    55 euro

    Marbré van ganzenlever en gerookte paling, krokant slaatje met radijs

    Of

    Médaillon van warm gerookte zalm, bouillon van algen en shiitaké

    ---

    Tarbot met julliennegroenten, saus met groene kruiden

    Of

    Lijngevangen zeebaars, risotto met champignons

    ---

    Hertenkalffilet 'Grand Veneur' met wildemanpeer, rode kool en knolselderpuree

    Of

    Fazant ‘fine champagne’ met witloof, champignons en paillasson-aardappel

    ---

    Verloren brood met speculoosijs en geglaceerde appel 

    Of

    Crèpe Suzette met vanille-ijs 

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Al onze gerechten worden meegeleverd in aangepaste alu- of pvcschaaltjes afhankelijk van de opwarmmethode in de oven of microgolfoven.

    Opwarminstructies worden meegeleverd bij afhaling.

    Gelieve minstens 5 dagen op voorhand uw bestelling door te geven.

    Alle gerechten dienen betaald te worden bij afhaling.

    De afhaling gebeurt tussen 16u en 18u.

    Bestellen via 058 24 14 84 of mail uw bestelling door naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Adres

Kaai 23
8620 Nieuwpoort
België

Au Bistro

Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
058 24 14 84

Open

Woensdag tot zondag
12h-14h & 18h-21h
Herfstvakantie 7/7 open!

Ouvert

Mercredi à dimanche
12h – 14h & 18h – 21h

Vacances d'automne Toussaint ouvert 7/7


© Au Bistro
Powered by Gallery34.