Skip to main content

Menu's

  • Kerstavondmenu 24 december 2023

    Kerstavondmenu 24 december 2023

    Amuses

    &&&

    Gebakken langoustines met kruidige humus, linzensalade met chorizo

    &&&

    Kastanje-knolseldersoep met varkenspoot en broodcroutons 

    &&&

    Zachtgegaarde fazant met butternutcrème, geglaceerde appeltjes, coulis rode kool en dauphin-aardappelen

    ---

    Peertje in kruidenwijn, pannacotta van witte chocolade en sorbet van mandarijn

    Menu 75 euro

    (Aperitief, passende wijnen, water en koffie + 35 euro)

  • Kerstmenu 25 december

    Kerstdagmiddag 25 december 2023

    Amuses

    ---

    Gebakken langoustines met kruidige humus en linzensalade met chorizo

    ---

    Kastanje-knolseldersoep met varkenspoot en broodcroutons 

    ---

    Lijngevangen zeebaars met Zeeuwse mosselen, pakketje met warmoes, prei en shiitaké

    ---

    Reerug met butternutcrème, geglaceerde appeltjes, coulis rode kool en dauphin-aardappelen

    ---

    Peertje in kruidenwijn, pannacotta van witte chocolade en sorbet van mandarijn

     

    Menu 85 euro

    Menu all-in 120 euro

    (Champagne, passende wijnen, water en koffie)

  • Oudejaarsavond menu 31 december

     

    Oudejaarsavond 31 december 2023

    Wij starten de avond om 19u30

    Glas champagne met hapjes

    ---

    Sashimi van Sint-Jakobsnootjes, venkel en citrusvinaigrette

    ---

    Gebakken langoustines, groentecurry met linzen en kokos

    ---

    Consommé van schaaldieren, ravioli met knolselder en kreeft

    ---

    In olijfolie gebakken tarbotfilet met Zeeuwse mosselen, prei en warmoes

    ---

    Hertenkalffilet met poivradesaus, butternut, grondwitloof en truffelaardappel

    ---

    Crèmeux van chocolade met hazelnoot, gepocheerde peer en sorbet van mandarijn

    ---

    koffie en versnaperingen

    ---

    Glas champagne om middernacht

     

    Menu all-in 165 euro pp

    (champagne, wijnen, water en koffie of alcoholvrije dranken)

    RESERVATIES ZIJN ENKEL GELDIG NA VOORSCHOT VAN 165 EURO PER PERSOON

    BE 81 1430 8467 3324

    met vermelding van naam, aantal personen en datum reservatie

    voor reservatie:

    Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. / 058241484 

  • Nieuwjaarsmenu 1 januari

    Nieuwjaarsmenu 1 januari

    Nieuwjaarsdag 1 januari 2024

    Amuses

    ---

    Sashimi van jakobnootjes, venkel en citrusvinaigrette

    ---

    Consommé van langoustines met algen en shiitaké

    ---

    In olijfolie gebakken tarbotfilet, handgerolde couscous en wittewijnsaus met tomaat en basilicum

    ---

    Hertenkalffilet met poivradesaus, butternut, grondwitloof en truffelaardappel

    ---

    Chocoladebrownie met pecannoten, citroencrème met munt en roomijs van banaan

    Menu 85 euro

    Menu all-in 120 euro

    (Champagne, passende wijnen, water en koffie)

  • Suggestiemenu

     

    Suggestiemenu

    Gebakken Sint-Jakobsnootjes met gelakt buikspek,

    coulis van wortel en sinaasappel

    Of

    5 warme oesters ‘fine champagne’

    &&&

    Zachtgegaarde fazant met knolselderpuree en wintergarnituur

    Of

    Op vel gebakken roodbaars, groentecurry met linzen

    &&&

    Tartaar van appel met gember en kaneel, filokrokantje en speculoosijs

    55 euro

    Met glas cava, passende wijnen, water en  koffie +25 euro

    De menu's worden geserveerd voor de volledige tafel.

     

  • Lunchmenu

    1 glas wijn / 1 verre de vin

    Hoofdgerecht vis
    elke dag een andere verse vis volgens dagaanbod

    --

    Koffie of duo ijs

     

    29 euro 

  • Afhaalkaart en menu kerstavond en oudjaarsavond

    Afhaalkaart en menu kerstavond en oudjaarsavond

    AU BISTRO   KAAI 23        NIEUWPOORT

    Afhaalkaart en menu

    Kerstavond en oudjaar

    Garnaalkroketten                      4 euro/stuk

    Kaaskroketten                      3 euro/stuk

    6 warme oesters ‘fine champagne’              18 euro

    6 koude oesters  'OISRI'                18 euro

    Schaaldierenbisque              15 euro/liter

    Bouillabaisse van Noordzeevis,toastjes met kaas en rouille          30 euro
    met halve kreeft    +20 euro

    Kreeft Belle vue 650g+                    50 euro

    Gebakken kreeft met kruidenboter en linguini          50 euro

    Sneeuwkrab met kruidenboter en linguini                 55 euro

    Zeevruchtenschotel ‘Royale’ (kreeft, krab, oesters, langoustines, roze garnalen, scheermessen, wulken, tomaat garnaal,...)                        60 euro pp

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Keuzemenu    60 euro

    Terrine van ganzenlever en peperkoek, chutney van appel, peer en gember

    Of

    Tonijntartaar met avocado, koriander en limoen

    ---

    Halve kreeft gebakken met kruidenboter (+5euro)

    Of

    Grietfilet met prei, shii-také en wittewijnsaus met groene kruiden

    ---

    Hertenkalf met Wildemanpeertje, rode kool en truffelaardappel

    Of

    Fazantenfilet met witloof, boschampignons, groene kool en knolselderpuree

    ---

    Brownie met speculoosijs en vanilleflan met appel 

    Of

    Bladerdeeggebakje met verse vijgen, rum-rozijnroomijs 

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Al onze gerechten worden meegeleverd in aangepaste alu- of pvcschaaltjes afhankelijk van de opwarmmethode in de oven of microgolfoven.

    Opwarminstructies worden meegeleverd bij afhaling.

    Gelieve minstens 5 dagen op voorhand uw bestelling door te geven.

    Alle gerechten dienen betaald te worden bij afhaling.

    De afhaling gebeurt tussen 16u en 18u.

    Bestellen via 058 24 14 84 of mail uw bestelling door naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.