Menu's

logo

  • Seizoensmenu

     

    Gebakken Sint-Jakobsnoten met spinazie en Serranoham

    ---

    Zeebaarsfilet met primeurgroenten en aardappelmousseline

    ---

    Aardbeien  met vanille-ijs en koude sabayon met citroenverveine

     

    49 euro

    Met passende wijnen +15 euro

    De menu's worden geserveerd voor de volledige tafel.

    1 tafel = 1 menukeuze

    Gerechten apart verkrijgbaar:

    Voorgerecht 19 euro

    Hoofdgerecht 32 euro

    Dessert 12 euro

     

     

  • Suggestiemenu

     

    Gemarineerde zalm met auberginekaviaar en groenekruidenvinaigrette

    ---

    Gebakken zeetongen met salade en frieten

    ---

    Bretoens zanddeeg, crème van citroen en mascarpone, aardbeien en besjes

    39 euro

     Met passende wijnen + 15 euro

    De menu's worden geserveerd voor de volledige tafel.

    1 tafel = 1 menukeuze

    Gerechten apart verkrijgbaar:

    Voorgerecht 17 euro

    Hoofdgerecht 28 euro

    Dessert 10 euro

  • Lunchmenu

    1 glas wijn / 1 verre de vin

    Vis
    elke dag een andere verse vis volgens dagaanbod

    ---
    Koffie of duo ijs

    23 Euro

Open

Open

Dinsdag tot zondag
12h-14h & 18h-21h
Maandag 20 juli open!

Reservering

Reserveer

op 058/24 14 84

of online hier

Menus

Maandmenu

Onze maandelijks wisselende suggestiemenu is een aanrader, drie gangen aan 39 euro.

Lees Meer ...