Menu's
- Kerstavondmenu 24 december 2023
- Kerstmenu 25 december
- Oudejaarsavond menu 31 december
- Nieuwjaarsmenu 1 januari
- Suggestiemenu
- Lunchmenu
- Afhaalkaart en menu kerstavond en oudjaarsavond
-
Kerstavondmenu 24 december 2023
Kerstavondmenu 24 december 2023
Amuses
&&&
Gebakken langoustines met kruidige humus, linzensalade met chorizo
&&&
Kastanje-knolseldersoep met varkenspoot en broodcroutons
&&&
Zachtgegaarde fazant met butternutcrème, geglaceerde appeltjes, coulis rode kool en dauphin-aardappelen
---
Peertje in kruidenwijn, pannacotta van witte chocolade en sorbet van mandarijn
Menu 75 euro
(Aperitief, passende wijnen, water en koffie + 35 euro)
-
Kerstmenu 25 december
Kerstdagmiddag 25 december 2023
Amuses
---
Gebakken langoustines met kruidige humus en linzensalade met chorizo
---
Kastanje-knolseldersoep met varkenspoot en broodcroutons
---
Lijngevangen zeebaars met Zeeuwse mosselen, pakketje met warmoes, prei en shiitaké
---
Reerug met butternutcrème, geglaceerde appeltjes, coulis rode kool en dauphin-aardappelen
---
Peertje in kruidenwijn, pannacotta van witte chocolade en sorbet van mandarijn
Menu 85 euro
Menu all-in 120 euro
(Champagne, passende wijnen, water en koffie)
-
Oudejaarsavond menu 31 december
Oudejaarsavond 31 december 2023
Wij starten de avond om 19u30
Glas champagne met hapjes
---
Sashimi van Sint-Jakobsnootjes, venkel en citrusvinaigrette
---
Gebakken langoustines, groentecurry met linzen en kokos
---
Consommé van schaaldieren, ravioli met knolselder en kreeft
---
In olijfolie gebakken tarbotfilet met Zeeuwse mosselen, prei en warmoes
---
Hertenkalffilet met poivradesaus, butternut, grondwitloof en truffelaardappel
---
Crèmeux van chocolade met hazelnoot, gepocheerde peer en sorbet van mandarijn
---
koffie en versnaperingen
---
Glas champagne om middernacht
Menu all-in 165 euro pp
(champagne, wijnen, water en koffie of alcoholvrije dranken)
RESERVATIES ZIJN ENKEL GELDIG NA VOORSCHOT VAN 165 EURO PER PERSOON
BE 81 1430 8467 3324
met vermelding van naam, aantal personen en datum reservatie
voor reservatie:
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. / 058241484 -
Nieuwjaarsmenu 1 januari
Nieuwjaarsmenu 1 januari
Nieuwjaarsdag 1 januari 2024
Amuses
---
Sashimi van jakobnootjes, venkel en citrusvinaigrette
---
Consommé van langoustines met algen en shiitaké
---
In olijfolie gebakken tarbotfilet, handgerolde couscous en wittewijnsaus met tomaat en basilicum
---
Hertenkalffilet met poivradesaus, butternut, grondwitloof en truffelaardappel
---
Chocoladebrownie met pecannoten, citroencrème met munt en roomijs van banaan
Menu 85 euro
Menu all-in 120 euro
(Champagne, passende wijnen, water en koffie)
-
Suggestiemenu
Suggestiemenu
Gebakken Sint-Jakobsnootjes met gelakt buikspek,
coulis van wortel en sinaasappel
Of
5 warme oesters ‘fine champagne’
&&&
Zachtgegaarde fazant met knolselderpuree en wintergarnituur
Of
Op vel gebakken roodbaars, groentecurry met linzen
&&&
Tartaar van appel met gember en kaneel, filokrokantje en speculoosijs
55 euro
Met glas cava, passende wijnen, water en koffie +25 euro
De menu's worden geserveerd voor de volledige tafel.
-
Lunchmenu
1 glas wijn / 1 verre de vin
Hoofdgerecht vis
elke dag een andere verse vis volgens dagaanbod--
Koffie of duo ijs
29 euro
-
Afhaalkaart en menu kerstavond en oudjaarsavond
Afhaalkaart en menu kerstavond en oudjaarsavond
AU BISTRO KAAI 23 NIEUWPOORT
Afhaalkaart en menu
Kerstavond en oudjaar
Garnaalkroketten 4 euro/stuk
Kaaskroketten 3 euro/stuk
6 warme oesters ‘fine champagne’ 18 euro
6 koude oesters 'OISRI' 18 euro
Schaaldierenbisque 15 euro/liter
Bouillabaisse van Noordzeevis,toastjes met kaas en rouille 30 euro
met halve kreeft +20 euroKreeft Belle vue 650g+ 50 euro
Gebakken kreeft met kruidenboter en linguini 50 euro
Sneeuwkrab met kruidenboter en linguini 55 euro
Zeevruchtenschotel ‘Royale’ (kreeft, krab, oesters, langoustines, roze garnalen, scheermessen, wulken, tomaat garnaal,...) 60 euro pp
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Keuzemenu 60 euro
Terrine van ganzenlever en peperkoek, chutney van appel, peer en gember
Of
Tonijntartaar met avocado, koriander en limoen
---
Halve kreeft gebakken met kruidenboter (+5euro)
Of
Grietfilet met prei, shii-také en wittewijnsaus met groene kruiden
---
Hertenkalf met Wildemanpeertje, rode kool en truffelaardappel
Of
Fazantenfilet met witloof, boschampignons, groene kool en knolselderpuree
---
Brownie met speculoosijs en vanilleflan met appel
Of
Bladerdeeggebakje met verse vijgen, rum-rozijnroomijs
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Al onze gerechten worden meegeleverd in aangepaste alu- of pvcschaaltjes afhankelijk van de opwarmmethode in de oven of microgolfoven.
Opwarminstructies worden meegeleverd bij afhaling.
Gelieve minstens 5 dagen op voorhand uw bestelling door te geven.
Alle gerechten dienen betaald te worden bij afhaling.
De afhaling gebeurt tussen 16u en 18u.
Bestellen via 058 24 14 84 of mail uw bestelling door naar
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.