Menu's

logo

  • Lunchmenu

    1 glas wijn / 1 verre de vin

    Vis
    elke dag een andere verse vis volgens dagaanbod

    ---
    Koffie of duo ijs

    21 Euro

  • Suggestiemenu

      

    Lauwe marbré van bloemkool en wijting, vongole en handgepelde Nieuwpoortse garnalen

    ---

    Gebraden patrijs met aardpeermousseline, witloof, champignons en gekonfijte aardappel

    ---

    Appeltartaar met kaneel en gember, pannacotta met limoen en babeluttenijs

    38 euro

     

  • Kerstmenu 25 december

    Kerstdagmiddag 25 december 2019

    Amuses

    ---

    Cannelloni van Noordzeekrab met avocodo, chinese kool en crème van zee-egel

    ---

    Knolseldervelouté met kwartelei, gebakken ganzenlever en kastanjecrunch

    ---

    Zeebaars met pompoenrisotto, witloof en gerookte ham

    ---

    Gebraden patrijs met aardpeermousseline, groene kool, boschampignons en gekonfijte aardappel

    ---

    Verloren brood met speculoosijs en geglaceerde vijgen en appelen

    Menu 75 euro

    Menu all-in 105 euro

    (champagne, passende wijnen, water en koffie)

    RESERVATIES ZIJN ENKEL GELDIG NA VOORSCHOT VAN 75 EURO PER PERSOON

    IBAN: BE81 1430 8467 3324

  • Oudejaarsavond menu 31 december

     

    Oudejaarsavond 31 december 2019

    Wij starten de avond om 19U30

    Amuses

    ---

    Ravioli van koolraap en Sint-Jakobsnoten, crèmeux van bottarga, mandarijn en wasabi

    ---

    Langoustine met kekererwtencrème, gebakken ganzenlever en gevogeltejus met vadouvan

    ---

    Miso-soep met Oosterscheldekreeft, wakamé en paksoi

    ---

    Lijngevangen zeebaars, cannelloni van boerenkool en ricotta, paprikacoulis

    ---

    Hertenkroon met schorseneren, witloof en aardappelmousseline met champignons en truffel

    ---

    Gemarineerde ananas in rode kruidenwijn, parfait van witte chocolade en mango, sorbet van bergamot

    ---

    koffie en versnaperingen

    Menu all-in 150 euro pp

    (champagne, wijnen, water en koffie of alcoholvrije dranken)

    RESERVATIES ZIJN ENKEL GELDIG NA VOORSCHOT VAN 150 EURO PER PERSOON

    BE 81 1430 8467 3324

    met vermelding van naam, aantal personen en datum reservatie

     

    Voor groepen met kinderen verwijzen wij u graag door naar feestzaal 't Vissertje, Ijzer 5 te Nieuwpoort.

    Voor reservatie: Stefaan Ghys 058 23 60 62 / Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

  • Nieuwjaarsmenu 1 januari

    Nieuwjaarsdag 1 januari 2020

    Amuses

    ---

    Ravioli van koolraap en Sint-Jakobsnoten, crèmeux van bottarga, mandarijn en wasabi

    ---

    Aardappelbouillon met hazelnootboter, gepocheerd kwartelei, gerookte paling en ganzenlever

    ---

    Gegrilde tarbot met oesterbéarnaise, bloemkool en romanesco

    ---

    Hertenkroon met schorseneren, witloof en aardappelmousseline met champignons en truffel

    ---

    Gemarineerde ananas in rode kruidenwijn, parfait van witte chocolade en mango, sorbet van bergamot

    Menu 75 euro

    Menu all-in 105 euro

    (champagne, passende wijnen, water en koffie)

    RESERVATIES ZIJN ENKEL GELDIG NA VOORSCHOT VAN 75 EURO PER PERSOON

    BE 81 1430 8467 3324

    met vermelding van naam, aantal personen en datum reservatie

Nieuwjaarsdag

Nieuwjaarsdag Menu

1/1/2020

Menu 1 Januari

Oudejaarsavond

Oudejaarsavond

31/12/2019

het oudejaarsavondmenu

Kerstmenu

Kerstmenu

25/12/2019

HET KERSTMENU

Open

Open

Woensdag tot zondag
12h-14h & 18h-21h
open op dinsdag 29 oktober
open op maandag 11 november

Reservering

Reserveer

op 058/24 14 84

of online hier

Menus

Maandmenu

Onze maandelijks wisselende suggestiemenu is een aanrader, drie gangen aan 38 euro.

Lees Meer ...